logo   for

Har du nogensinde drømt om at finde en restaurant, hvor du ikke alene bliver mødt men også ramt af en helt særlig atmosfære i det øjeblik, du træder ind ad døren?

Et sted, hvor livsnyderi, den gode julemusik, kunst og en forkærlighed til det klassiske franske og danske køkken mødes i et næsten poetisk favntag?

Et sted, hvor bade bohemen og bankmanden kan konversere uden patagede manerer pa lige fod med hinanden om alt mellem himmel og jord.

Et sted, hvor samværet opstår i afslappet og ofte festligt lag, og menuen skifter efter årstiderne og kokkens humør. Altid ledsaget af et kompromisløst fokus pa gastronomisk handværk og en ypperlig drue i glasset, men helt uden skelen til, hvad der måtte være af ny-nordiske grøftekanter og molekylære sidespring.

Et sted, hvor det kort og godt handler om velsmagen, de gode, nogle gange uventede samtaler og den berusende følelse, man opnar, nar man rejser fra bordet, og muligvis føler sig lidt tun-gere i legemet men samtidig lettere i sindet.

Og et sted, hvor køkkenet altid bestræber sig pa at gøre sig umage, nar naturen nu har været sa venlig at stille sine bedste råvarer til disposition.

Vi har åbent tirsdag til fredag til frokost, og onsdag - fredag til middag. Selskaber er altid velkomne, store som små, også når vi officielt holder lukket. Betaler du med udenlandsk valuta anbefaler vi dig at tjekke kursen på valutaomregneren før du veksler.

På glædeligt gensyn,

Claus Christensen
Kok og indehaver af Restaurant Gammel Mønt

 

 

Gammel mønt 41
1117 København K
Tlf: 33151060
info@glmoent.dk

Åbningstider:
Tir 11.30 til 17.00
Ons - Fre 12:00 til 23:00
Eller efter aftale


Restaurant

Galleri

Kontakt
DK / EN
lup
   
www.000webhost.com