logo

 

Gammel mønt 41
1117 København K
Tlf: 33151060
info@glmoent.dk

Åbningstider:
Tir 11.30 til 17.00
Ons - Fre 12:00 til 23:00
Eller efter aftale


Restaurant

Galleri

Kontakt
DK / EN
lup
 
 

Menuen
Vi har ikke noget fast menukort – i stedet serverer vi, hvad vi skyder, fanger og plukker på vej til restauranten hver morgen. Som regel er der dog et par sild og nogle gode, danske frokostklassikere – sammen med en varm frokostmenu, og hvad der nu ellers er godt lige i dag. Dagens udskejelser er altid sat op med en tegnestift i vores udhængsskab, og du er også velkommen til at ringe og høre, hvad der er i gryderne.

Se vores aktuelle menu HER

 


vinkort Vinkort
Vi satser ikke på at have et stort vinkort – det er nemlig dyrt og ligger dermed kunderne til last. Men vi har et godt udvalg af kvalitetsvine, og selv de billigste på kortet er dejlige dråber, som du sagtens kan være bekendt at servere for dine gæster. Skal der være fest, så bed om at se kortet med skatkammervine. Der er guldklumper iblandt dem, og overraskende nok er de fleste til at betale for almindelige halvmillionærer.
Selskaber
Gl. Mønt normalt kun åben ons til fre om aftenen og ellers kun for selskaber. På den anden side: For os er et selskab allerede 8 personer - eller færre, hvis I er ude efter en helt særlig oplevelse. Helt nøgternt sagt, så kommer det an på, hvad I vil have at spise - og ikke mindst drikke. Og da reglen er, at I skal bestille på forhånd, finder vi nemt ud af, om vi er på bølgelængde. Hvis vi er, så får I restauranten for jer selv (I kan være op til ca. 32 mennesker, når alle skal sidde godt.). Men i øvrigt er Gl. Mønt en af Københavns mest benyttede leverandører til større middage ud af huset. Vi tager vores kvalitet med os overalt, hvor vi kommer, og sikrer at receptionen, festen, gallamiddagen, brylluppet - eller hvad det nu måtte være - er gastronomisk og servicemæssigt absolut i top. Vi har et omfattende, sæsoninddelt kort over selskabsmenueer, som kan tjene til inspiration, og vi sætter os altid gerne ned med dig over en kop kaffe eller et glas vin og sammensætter præcis den madoplevelse, du gerne vil give dine gæster.
selskaber
diverse

Kogebøger
Køb kogebøger og vind indflydelse, venner og succes!

Film
Se videoer med opskrifter og klogskab HER

 
www.000webhost.com